Důležité akce

Přihlásit se

Návštěvnost

  • 119207Celkem:
  • 53Dnes:
  • 2257Měsíc:
  • 2Online:
  • 4.2.2012start webu:

Lukáš má trenérskou dvojku

Lukáš Vlasák uspěl i na trenérské půdě :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inspirace pro další mladíky

  V sobotu odpoledne jsme zaznamenali z Pardubic velmi pozitivní zprávu. Náš odchovanec uspěl u zkoušky a stal se trenérem 2. třídy. Lukáš se do Pardubic vrací hned nadcházející pátek, kdy zahajuje na šachovém festivalu hlavní turnaj A. Zde se bude pokoušet ještě vylepšit dojem, který zanechal na nedávném klatovském openu. Držíme pěsti a přejeme hodně štěstí a spoustu pěkných partií.

  Lukáš si svoji první trenérskou zkoušku (4. třída) odbyl ve 14 letech, konkrétně 5. srpna 2008. Dne 13.12.2010, tedy jen 5 dní po svých 17 narozeninách si zvýšil trenérskou kvalifikaci na „trojku“. Toto období bylo velmi silně svázáno s působením v Klatovech. Šumavská soustředění byla prostě fantastická a kdo je zažil, rád se tam vždy vrací. My nejsme výjimkou. Opět uplynulo přibližně 2,5 roku a my se dočkali dalšího zvýšení trenérské kvalifikace. Blahopřejeme :-) .

  Lukáš si již vyzkoušel trénování v našm oddílu, kde se věnoval starším mládežníkům, působil jako delegovaný trenér krajské výpravy na MČech 2012, kde si po dobu 2 dní vyzkoušel i pozici svazového trenéra. V individuálním tréninku se věnoval Lence Gárské (podpora KŠS KV) a jejímu bratrovi. Systém těchto tréninků však nebyl nejlépe nastaven ze strany gestora (KŠS KV), což vedlo pouze ke krátkodobé podpoře projektu, bez další nástavby. Jeho služeb bylo využito i v rámci šumavského soustředění Caisa, organizovaného KŠS PK a rovněž v rámci tří ročníků našeho letního šachového tábora. S přechodem na VŠ do Prahy bude Lukáš od září každou středu vést šachový kroužek v říčanské Open Gate School a nepochybně nabídne své služby i v rámci individuálních tréninků. Přejeme hodně radosti v práci s dětmi :-) .    

3 komentáře(ů) k příspěvku Lukáš má trenérskou dvojku

Napsat komentář