Důležité akce

Přihlásit se

Návštěvnost

  • 119204Celkem:
  • 50Dnes:
  • 2254Měsíc:
  • 3Online:
  • 4.2.2012start webu:

Šachový tabor je minulostí

Vše jednou končí

sachylogo_02  Vše jednou končí, aby něco nového zase mohlo začít. Skončil tábor, začínají naplno prázdniny. Je 10:30 hodin a já zůstal na terase sám. Děti jsou již na cestě domů a je trochu místa na malé ohlednutí. Pat a Mat jsou velmi rádi, že je obklopují fajn lidi. Je radost s nimi dělat.

  Ivča se skvěle postarala o doprovodný program, kterého není na táboře zrovna málo. Ne nadarmo ji mám už přes 20 let :-) . Lukáš na svůj věk odpovědně přistupuje k trénování a k svěřencům má přitom mnohem blíž než my. Letos nám vydatně pomáhal Jirka, který nezkazil žádnou legraci, vtipy tahal z rukávu na požádání a skvěle fotil. Což jste jistě doma u PC ocenili. Prostě fajn parťák. Zpestření tréninku přinesl Pepa Juřek, profík každým coulem. Dokázal korigovat náročnost tréninku dle úrovně svěřenců, aniž by to poznali. A dal jim pěkně do těla. Bez party Honza S., Honza T., Zdenda, Páťa a Markéta si pomalu už neumíme tábor představit. S těmito lidičkami je radost dělat. Budeme rádi, když k nim postupně přibudou i další. Letos bylo rovněž moc fajn, že jsme měli hned čtyři děvčata, která byla naprosto pohodová. A pak že holky šachy nehrají :-) . Samozřejmě, že ne vše je pouze růžové, že se někdy zlobí, nechce se trénovat, ale pozitiva drtivě převládají. Život se má žít pozitivně, takže od nás nic jiného nečekejte :-D .

  Již v sobotu 7.9.2013 probíhá v Chodově v DDM VIP trénink pro děti s ELO a silné 3. VT. V terminu 27.-29.9.2013 pak opět v Novém Městě proběhne víkendové soustředění s vloženým celodenním tréninkem s GM Martinem Petrem. Nebojte, čas bude i na jiné, než šachové aktivity. Stejně jako loni končíme parafrázováním známé filmové hlášky: „Kamarádi, tak za rok opět na šachovém táboře“… a možná i dříve :-) .

2 komentáře(ů) k příspěvku Šachový tabor je minulostí

Napsat komentář