Důležité akce

Přihlásit se

Návštěvnost

  • 119205Celkem:
  • 51Dnes:
  • 2255Měsíc:
  • 2Online:
  • 4.2.2012start webu:

LŠT Nové Město 2016

Zimní olympiáda vrcholí

pat a mat  Tábor ve své druhé polovině již šlape jako švýcarský strojek a proto nikoho nepřekvapí, že rozcvičky již probíhají bez reptání. Také šachové přednášky děti s potěšením kvitovaly a táborem se ranním oparem nesla hláška: „Všechno je lepší než výlet na Božák“.

  A po obědě to všechno  vypuklo. Disciplína stíhala disciplínu. Šachový víceboj vystřídal curling a vše završil olympijský turnaj v ledním hokeji. Sportu jsme si tedy dnes užili více než dost. V první disciplíně dominovali Šoumeni, kteří nástrahami kombinace orientačního běhu zasněženou krajinou s šachovým důvtipem propluli nejlépe. Curling trochu doplatil na nízké teploty. Led ale nahradila posečená louka a místo kamenů děti metaly létající disky. Dokonalou zimní iluzi jsme si ovšem vytvořili při závěrečné disciplíně – ledním hokeji. Divácky vybičovanou atmosféru hokejového klání nejlépe zvládli podobně jako v metané Krtečci na sněhu.  Slunce pomalu zapadá a my se pomalu odebíráme na kutě. Máme své vítěze a poražené, ale přesto se všichni navzájem ujišťujeme, že skutečnými vítězi jsme všichni, protože si umíme udělat srandu sami ze sebe.

Dobrou noc :-)

 

3 komentáře(ů) k příspěvku LŠT Nové Město 2016

  • Marcel

    Děkujeme za úžasný komentář, to vždy potěší :-) . Večer se určitě těšte, bude na co :-) .

  • Tegdovi

    Příspěvky hltáme každý večer jako divý, jsme z toho opravdu unešení :-)
    Poklony pro Vás všechny, kteří nejen se zábavou, ale i povinnostmi nelení :-)
    Stejně jak píše paní:-):-)prožíváme tak společně to táborové dění :-)
    Co mi je však záhadou, těch osm nadšenců co šli pěšky zpět:-), kde se vzal tu se vzal,
    na fotkách jsme Jindru viděli, že by snad ten pacholek šel taky pěšky zpět ?:-):-) Určitě je to fotomontáž :-) , kterou si zaplatil ? Či snad se vloudil pouze pro fotografy ?
    S námi totiž neujde ani metr aniž by nekňučel natož kilometry :-) :-):-) ?
    Ať už tak nebo tak. Jak to děláte, že s vámi chodí ? Asi snídají speciální táborovou kaši a já říkám rovnou, že chci jí taky :-) :-)

    Děkujeme zatím za vše a těšíme se už na večer. Tegdovi

Napsat komentář