Důležité akce

Přihlásit se

Návštěvnost

  • 119207Celkem:
  • 53Dnes:
  • 2257Měsíc:
  • 1Online:
  • 4.2.2012start webu:

KS II.

ŠK Spartak Chodov „B“ – TJ Ostrov „B“ 1,5:3,5

logo  K poslednímu zápasu jsme nastoupili v upravené sestavě, neboť nám chyběl Petr Čaloun a místo Lenky dostal příležitost její bratr Pavel. V zápase šlo o hodně, byl to přímý souboj o druhé místo, ale přeci jen jsme z pozice letošního překvapení byli klidní. Neměli jsme co ztratit.

  První partie skončila v podstatě po 15 minutách. Pavel rozehrál partii, ve které se zamyslel až v momentě, kdy měl dvě figury méně a kdy již bylo rozhodnuto. Navíc hrubka střídala hrubku, takže brzy přišel i o dámu. Bohužel, Pavel často v partiích honí duchy, blicá a to na soutěže dospělých nestačí. Druhou nulu připisujeme po 2 hodinách, kdy partii vzdává Přemek ml., který bojoval, ale absence tréninku je znát. Když je ale potřeba, vždy tým doplní.

  O výsledku rozhodla třetí partie v podání Patrika. Ten odehrál slušnou partii, ale soupeř byl dnes nad jeho síly. Stav záhy koriguje David, který se koncem sezóny slušně rozehrál. Poslední partie skončila po třech hodinách. Za normálních okolností bych podepsal plichtu, ale protože se mi podařilo partii pěkně založit po oběti dvou pěšců a získal jsem silný útok, chtěl jsem to vyhrát. Ruda však přesně bránil (partii si musím večer ještě pořádně zanalyzovat) a tak duel skončil remízou. Oba jsem zaznamenali první ztrátu až v poslední partii soutěže :-) .

Napsat komentář