Důležité akce

Přihlásit se

Návštěvnost

  • 119205Celkem:
  • 51Dnes:
  • 2255Měsíc:
  • 2Online:
  • 4.2.2012start webu:

Čtvrteční tréninky startují

sachylogo_02  Den se nám začíná zkracovat, prázdniny už jsou konečně za námi a před námi toužebně očekávané období podzimních plískanic a ŠACHŮ. Co nás tedy čeká? Čvrteční tréninkové skupiny, které letos začínají s malým zpožděním budou probíhat následovně:

  První  tréninková skupina ( Kurčík, Kratochvíl, Bokr a Choma ) bude trénovat od 17:00 do 18:15 hod.

  Druhá tréninková skupina (Vojíř, Kurčíková, Wildaber, Ulč, Lukeš) naváže od 18:15 do 19:30.

Přibližně v prosinci  se nám začátky a délka tréninků nepatrně změní. Vedle těchto bloků budeme mít k dispozici od 18:00 do 20:00 hod další místnost, kterou využijí nejstarší kluci a doufám, že také dospělácká část našeho klubu k sehrání cvičných partií.

První schůzka se uskuteční ve čtvrtek 15. Září a výjimečně pro všechny děti začne již od 17:00 hod. Kromě jiného si zahrajeme úvodní turnaj, abychom se z těch prázdnin konečně otřepali. Následující tréninky již budou dělené podle skupin.

  POZOR – 29. září se tréninky nekonají.

Rád připomínám, že zkraje školního roku nás čeká hned několik zajímavých akcí. 23. – 25. září se koná tradiční víkendové soustředění v Novém Městě, kde by neměl chybět nikdo, kdo to s šachama myslí vážně. „Drsná nalejvárna“  v podání Mata & Pata , Mártyho a Miloše Vás nastartuje do sezóny, tak, že na její konci nebude stačit počítat medaile a diplomy. Proto, kdo není přihlášený, má čas to ještě napravit.

A hnedle další týden začínají ostré ligové boje v Nepomuku. Připomínám, že se tradičně pokusíme přenést ligovou atmosféru přímo do vašich obýváků on line postřehy přímo z místa konání. Budeme vděční za každé povzbuzení od rodičů, babiček, dědečků, ale také od kamarádů z oddílu. K tomu, abyste mohli chatovat, musíte pouze vyplnit přihlašovací formulář a pak si už jen zapamatovat heslo. Je to jednoduché.

Napsat komentář