Důležité akce

Přihlásit se

Návštěvnost

  • 119204Celkem:
  • 50Dnes:
  • 2254Měsíc:
  • 3Online:
  • 4.2.2012start webu:

Tábor NM 2014 – 8. den

Tábor je minulostí

8. den  Vše jednou končí, čímž zároveň může začít něco nového. Skončil šachový tábor a naplno se rozjíždějí prázdniny bez ranních rozcviček a přednášek :-) . Máme za sebou čtvrtý ročník a je skvělé vidět, jak nám odrůstá starší generace a dorůstá ta mladší. Pokud starší budou chtít jezdit dál (a vypadá to tak), dočkáme se pravděpodobně rozšíření tábora nad původně plánovaný počet 25. Vynikající spolupráce s Danielem Jedličkou však skýtá možnosti pořádání tábora i pro 40, 50 či 80 dětí. A proč ne, když se najdou podobně naladění rodiče jako Jirka z Kadaně, či odrostlí dorostenci ochotní pomáhat, máme vystaráno. Ročník 1998 se fakt povedl :-) .

  Šéfka doprovodného programu Iveta, měla letos hned tři mladé pomocníky, takže vše běželo jako po drátkách . O tréninky se postarali Lukáš, Míra, Přemek a já. Míra zapadl skvěle a dobrá zkušenost z roční spolupráce v oddíle jen potvrdila jeho trenérské zkušenosti podpořené zodpovědností a profesionalitou. Jirka je již pevnou součástí naší party a to co jsem psal loni, letos mohu jen podtrhnou, skvělý parťák :-) . Jestliže jsme se loni „vytahovali“ se čtyřmi děvčaty, tak letos jich bylo hned šest a byly moc fajn. Tábor prostě bobtná!

  Od září se můžete těšit na další soustředění, tréninky a akce šachové i nešachové. Neloučíme se tedy na dlouho a tak končíme již notoricky známou parafrázovanou filmovou hláškou: „Kamarádi, tak za rok opět na šachovém táboře“… a možná i dříve. Nyní jdeme nalézt postel a hodně, ale opravdu hodně dlouho z ní nevylezeme :-) .

Fotogalerie

3 komentáře(ů) k příspěvku Tábor NM 2014 – 8. den

Napsat komentář