Důležité akce

Přihlásit se

Návštěvnost

  • 119204Celkem:
  • 50Dnes:
  • 2254Měsíc:
  • 1Online:
  • 4.2.2012start webu:

Turnaj v 3iQ

Tak trochu jiné piškvorky

ddm  Ve středu 13. června se od 16:00 hodin uskutečnil turnaj ve hře 3iQ, který proběhl v klubovně šachistů. DDM Bludiště Chodov se tak připojilo ke snaze organizátorů zdolat rekord, více si můžete přečíst na stránkách www.3iQ.eu. Do turnaje se přihlásilo 14 dětí a ne všechny jsou šachisté. Před zahájením byla účastníkům vysvětlena pravidla a proběhlo nalosování do 4 skupin, z nichž vzešli postupující do čtvrtfinále. Podle umístění se pak postupně hrálo o pořadí na 1. až 14. místě, takže si děli zahrály hodně zápasů a při hře na dva duely docházelo často i na dodatečné souboje.

  Do akce se zapojili Vašek V., Jirka P. Aleš Z., Lukáš Z. Petruš P., Míša P., Tomáš W., Tomáš K., Kuba Č., Ondra P., David P., Honza Ch., Martin S. a Matěj T. Jestliže první souboje byly mnohdy rychlé, postupně se zápasy prodlužovaly a bylo vidět, že děti přišly hře na chuť. Na tábor určitě bereme 5 sad, takže i tam můžeme podobný turnaj uspořádat.

  Po základních skupinách se do role favoritů pasovali Honza, Petra, Míša a Kuba. Další souboje ve vyřazovacím systému však s pořadím pěkně zamíchaly. Turnaj vyhrál Aleš Zrůst před Míšou Pechem a Honzou Chomou. Pochvalu však zaslouží všichni a tak si odnesli účastnický list a drobné ceny, vítěz navíc pohár :-) .

leták

Napsat komentář