Důležité akce

Přihlásit se

Návštěvnost

  • 119207Celkem:
  • 53Dnes:
  • 2257Měsíc:
  • 2Online:
  • 4.2.2012start webu:

Tábor Nové Město 2013

Tábor se blíží

(zítra v 11 to vypukne)

Horská chata PAM

Horská chata PAM

  Do tábora v Novém Městě schází přibližně měsíc. Do konce týdne v příslušné položce přibude program a plány tréninků. Rozdělení účastníků do pokojů je již zveřejněno. Omlouvám se za menší informační výpadek, ale exkurz do dětské duše v rámci školy v přírodě mě na týden paralyzoval. Pochopitelně v tom dobrém slova smyslu :-) . Do zahájení stačíme přichystat i celotáborovou hru, neboť nejen šachem je šachista živ.

  Počet účstníků dosáhl 26 osob + pozvaný trenér, takže rok od roku stoupáme :-) . Táborový tým doplnil na poslední chvíli i „ztracený syn“ Zdenda Lipták, čímž stanovil počet elistů na 10. OPEN se tedy bude hrát na 9 kol, což jistě zvládneme vhodnou úpravou programu. Stejný počet hráčů máme ve výkonnostním turnaji, takže se nám to pěkně kryje a nikdo nebude muset hrát s bayem :-) . Výprava se již pomalu chystá k odjezdu, vedoucí hlásí ještě volná místa v autech, více na stránce věnované táboru.

  Zbylá volná místa v autech nebyla využita, uvidíme se tedy v Novém Městě. Příjezd účastníků je plánován kolem 11:00 hodiny, což nám bohatě stačí na ubytování a oběd, po kterém se rozdělíme do čtyř družstev, stanovíme si pravidla společného soužití a pronikneme do tajů celotáborové hry. No a jelikož jsme šachový tábor, tak nás čeká všemi milovaný vstupní test :-) .

4 komentáře(ů) k příspěvku Tábor Nové Město 2013

Napsat komentář