Důležité akce

Přihlásit se

Návštěvnost

  • 119215Celkem:
  • 61Dnes:
  • 2265Měsíc:
  • 1Online:
  • 4.2.2012start webu:

LŠT Nové Město 2016

Šachový tábor se nezadržitelně blíží

  Již někpat a matolik málo dní zbývá do zahájení v pořadí již šestého šachového tábora, který pořádá náš oddíl. Sraz účastníků je na Novém Městě 13.7.2016 v 16:30 až 17:00 hodin. Hned několik novinek si letos děti vychutnají. Prvně se tábor roztáhl a místo sedmi bude trvat rovných 10 dní. Tedy více šachu, více zábavy a také dva celodenní výlety místo jednoho :-) . Do tréninkového procesu se zapojí nově také zástupci KŠ Tietz, na které se můžeme těšit o víkendu. No a především pak tábor v duchu dvou popletů a “kutilů“ Pata a Mata bude obrácen trochu vzhůru nohama. V červenci tu totiž proběhne pravá zimní olympiáda. Nezapomeňte tedy nezbytnou výbavu každého nástupu, čepici, rukavice a šálu. Pozor nutné!!!

  Stejně jako v předešlých letech budeme rodiče, prarodiče a další fandy průběžně informovat o dění na táboře, takže rodičům znovu připomínáme: tablety, notebooky a podobné vymoženosti moderní doby jsou přísně zakázané. Stejně tak nedoporučujeme dětem dávat mobily. Veškeré záležitosti si musí děti vyřešit mezi sebou, případně se svými vedoucími. Věřte nám a posílíte sociální dovednosti svých dětí. V případě potřeby je dětem i vám rodičům k dispozici mobil vedoucího tábora. Ideální formou komunikace může být rovněž pošta. Tomu čekání na pohled nebo dopis se nic nevyrovnává v okamžiku, kdy písemný pozdrav dorazí. Piště dětem, ony vám také napíší.

Co určitě nezapomenout:

Oblečení a obuv (jeden pár bot na pochody), psací potřeby, přiměřené kapesné (tedy malé, budeme v přírodě), baťužek (pláštěnka, lahev na pití, igelitový pytlík s náhradními ponožkami a papírové kapesníky) a dobrou náladu … a pochopitelně zimní čepici, rukavice a šálu :-) .

Co zapomenout:

Kromě blbé nálady hlavně technické vymoženosti podporující virtuální realitu. Na táboře to všechno bude skutečné a vše si zažijete na vlastní kůži.

Těšíme se na vás   

3 komentáře(ů) k příspěvku LŠT Nové Město 2016

Napsat komentář