Důležité akce

Přihlásit se

Návštěvnost

  • 119205Celkem:
  • 51Dnes:
  • 2255Měsíc:
  • 2Online:
  • 4.2.2012start webu:

Šachová školička a přípravka

Maraton úterních tréninků zahájen :-)

sachylogo_02  Každé úterý od 16:00 hodin se budeme setkávat s dětmi v rámci šachové školičky, vítáni jsou pochopitelně i „dospěláci“, kteří mohou potrénovat první rok s námi. Proč první rok? Protože pak jim dojde dech :-) . Děti sají informace jako houby, ale ten první rok jim mohou rodiče či prarodiče hodně pomoci. První trénink již máme za sebou, tak hurá do toho.

  Šachová přípravka trénuje ve stejný den, je začíná později, přesně v 17:30 hodin. Navážeme tam, kde jsme loni skončili. Budeme hodně opakovat, neboť  je potřeba si informace osvěžit a poté opět hluboko uložit, abychom mohli poté přistavět pomyslné další patro znalostí. Samozřejmostí bude již zápasová zkušenost, kdy mimo turnajů mládeže budou někteří hrát i krajskou soutěž dospělých :-) . Veškeré informace se děti i rodiče včas dozví.

  Informace o platbách a trénincích jsou uvedeny v odkazu vlevo na hlavní stránce Tréninky a platby 2016-17. Šachová školička má první měsíc na zkoušku, tak s úhradou nepospíchejte, až bude jasné, že šachy jsou osudovou láskou vaší ratolesti :-) . V případě potřeby mě kontaktujte na sachychodov@seznam.cz nebo na tel. 602 478 792.

Napsat komentář