Důležité akce

Přihlásit se

Návštěvnost

  • 119205Celkem:
  • 51Dnes:
  • 2255Měsíc:
  • 2Online:
  • 4.2.2012start webu:

KP II. družstev

Sestava plná mládežníků

sachylogo_02  K dalšímu kolu KP II. družstev dorazilo naše družstvo plné mládežníků. Inu stařešinům dochází s koncem soutěže dech. Bližší komentář k utkání, které jsme prohráli 3:5 přidává Pavel.

  K utkání nastoupili dva dospělí, což je neopomenutelné minimum, protože auta se ještě sama neřídí. Soupeř byl při pohledu na naší sestavu zjevně potěšen větší nadějí na výhru. Nezastřeně se slzou v oku ale i faktem, že některé okolní kluby po meči nevymírají a některé dokonce ani po přeslici, čehož byla Monika důkazem. Ve vzduchu přímo visela nabídka na hromadné položení krále výměnou za nějakého toho mládežníka.

  S ohledem na naši sestavu zvolil soupeř dokonalou taktiku. První půlka rychle do remízy bez ohledu na soupeřův věk a spodek to nějak zvládne. Bohužel se jim to dokonale povedlo. Na první, třetí i čtvrté desce bylo podepsáno dříve, než odbilo poledne. Sportovně musíme přiznat, že soupeř nás k remízám donutil, když je nabízel v lehce lepších pozicích. Jediný Péťa na druhé nabídku nedostal, když vyšel ze zahájení nadmíru dobře. Stav 1,5 : 1,5, druhá deska vyhraná a jak stál spodek? Nebylo to vůbec špatné, jenom Radek si nechal vytvořit pěšcové slabiny, což se posléze projevilo ve ztrátě pěšce. Následnou figurovou koncovku nezvládl a stav byl upraven na 2,5 :1,5 pro domácí. Vzápětí došlo ke katastrofám, přesněji hrubým chybám, u našich nadějí na 7. a 8. desce. Domácí zápas vyhráli a za stavu 4,5 : 1,5 bojuje Péťa a Honza už jen o vlastní prestiž.

  Jak zápis prozrazuje, Honza udržel remízu a Petr připsal jedinou zápasovou výhru hostů, k čemuž mu blahopřejeme. Včera ve Varech viděl u svěřenců, jak se hraje o titul a dnes se podle toho zařídil :-) .

Zápas: TJ Ostrov „B“ – ŠK Spartak Chodov „B“ 5:3

  1. Šimandl L. – Randák P.   1/2
  2. Vastl O. – Čaloun P.   0-1
  3. Kandrik A. – Srba S.   1/2
  4. Janecký J. – Randák R.   1/2
  5. Čornyj M. – Stuška J.   1/2
  6. Žikavský R. – Zícha R.   1-0
  7. Husák V. – Kurčíková M.   1-0
  8. Kaválek J. – Ulč J.   1-0

Jeden komentář k příspěvku KP II. družstev

Napsat komentář