Důležité akce

Přihlásit se

Návštěvnost

  • 119204Celkem:
  • 50Dnes:
  • 2254Měsíc:
  • 1Online:
  • 4.2.2012start webu:

Bludišťák č.8

Vyhráli všichni, vítězem se stal Vašík

fotky doplněny

ddm  V pátek 16.6.2017 se uskutečnil odložený a zároveň poslední 8 turnaj jarního Bludišťáku. Děti se podle času setkávaly v pátek, aby změřily své síly a kromě tréninku si také mohly pořádně zahrát. Účast byla proměnlivá a výsledky to určitě ovlivnilo, ale hlavním cílem přeci byly šachy. Poslední turnaj měl rozhodnout o vítězi mezi trojicí Vašík, Kubík a Monika. Prvně dva jmenovaní měli dvoubodový náskok na Monču a tak osmé klání slibovalo drama. Jak už to v životě chodí, Kubík nám zastonal a z bojů o pomyslný trůn vypadl. A jak to tedy nakonec dopadlo?

  Do hrací místnosti dorazilo 5 dětí, Vašík, Monča, Míša, Tomík W. a Honzík K. V pětikolovém turnaji je doplnil do sudého počtu Petr a každý jeho soupeř si vedle kontumačního bodu mohl jednak zahrát a v případě úspěchu získat „speciální“ cenu. Jakou?, to se nedozvíme, protože nikdo Petrův skalp nezískal :-) . Turnaj dnes vyhrála Monika, která mohla získat i celkové vítězství, protože Vašík v předposledním kole poprvé chyboval a prohrál s Honzíkem. Poslední dramatické kolo a souboj mezi dvěma lídry si zkušeně pohlídal Vašík, kterému remíza přinesla do podzimu kralování.

  Do jarní části Bludišťáku se zapojilo 9 hráčů, z nichž měla nejlepší docházku dvojice Vašík – Míša, oba chyběli pouze jednou, což se jim vyplatilo i v celkovém hodnocení.

  1. Vašík, 24 bodů
  2. Monča, 23
  3. Kubík, 20
  4. Tomík W., 14
  5. Míša, 14
  6. Honzík 10
  7. Tomáš O. 6
  8. Maty 5
  9. Natálka 2

Vašík jakoby tušil, že na závěr bude korunován králem, donesl na rozlučku se sezónou a vlastně i na oslavu triumfu rychlé špunty. Tak na Vašíka, na všechny bojovníky a hlavně na prázdniny :-D .

 

 

Napsat komentář