Důležité akce

Přihlásit se

Návštěvnost

  • 119204Celkem:
  • 50Dnes:
  • 2254Měsíc:
  • 1Online:
  • 4.2.2012start webu:

Počasí nám dnes nepřálo

 … a  pak že nerostou :-)

IMG_8803  V očekávání horšího počasí jsme dnes přeskupovali síly a dělali několik změn v programu. Tím hlavním bylo přesunutí výšlapu na Plešivec na čtvrtek a následně přesunutí přednášek na odpoledne, abychom dopolední čas bez srážek využili k táborové hře. Na samém začátku však byla rozcvička, hygiena a snídaně. Čoko kuličky s mlékem jsou znovu hitem. Úklid měl přinést kýžené bodíky, ale naschválníčci opět úřadovali. Hodnotící komisi našeptávali a našeptávali, až se rozhodla k hodnocení po druhé odpolední a to byla podívaná. No, žádná desítka se dnes neurodila :-) .

  Dopolední program odstartovaly simultánky. Kapitáni oddílů vybrali lídry a ti hráli proti 4 soupeřům s tím, že musí vyhrát všechny partie a to co nejrychleji. Hrálo se na čas 20 minut proti 5 a tak kapitáni museli mnohdy řešit, co soupeř hrál. K jejich cti nutno dodat, že všechny partie vyhráli. Simultánky tak na začátku udělaly rozdíly, s nimiž týmy vybíhaly plnit mnoho úkolů z oblastí zeměpisných, historických, pohádkových, matematických, sportovních a táborových. Bojovníci se řádně zapotili a ještě promazali mozkové závity. Na cestě je čekala alespoň odměna v podobě sladké svačiny. Standovi se vyplatila práce s týmem. Malým nesl batohy a hodně je povzbuzoval, což mu tým poštolek vrátil v úspěšné stíhací jízdě ještěrek. Bez úhony jsme tak přestáli další táborovou hru a mohli se vrhnout na oběd, abychom po poledním klidu absolvovali poslední přednášky. Lukáš si dnes prohodil skupinu s Mírou, aby se juknul na potencionální nástupce mladých dvoutisícovek. Miloš a Marcel trénovali s dalšími skupinami.

  Po večeři jsme dohráli oba turnaje. Známe i vítěze, ale ty vám neprozradíme, protože vyhlašování bude až zítra. Ukápla i nějaká slzička, což je dobře, protože je alespoň vidět, že „chlapům“ na tom záleží. Večerka dnes přichází dříve, Plešivec volá a je třeba načerpat síly. Dobrou noc a zítra určitě dáme vědět, až dobudeme kvótu 1.028 :-) .

Napsat komentář