Důležité akce

Přihlásit se

Návštěvnost

  • 119204Celkem:
  • 50Dnes:
  • 2254Měsíc:
  • 1Online:
  • 4.2.2012start webu:

CZECH OPEN

Lukáš mistrem ČR

(doplněna komentovaná partie)

Luky liberec  V pátek po obědě opustil náš tábor Lukáš, když odcestoval do Pardubic, kde již v sobotu posílil svůj nový tým Zikudu Turnov. Turnov se stal v extralize po Litovli a Mahrle jeho třetím působištěm. V Pardubicích se v rámci CZECH OPEN konalo otevřené MČR čtyřčlenných družstev. Turnovské družstvo zde obhajovalo nejen mistrovský titul, které získalo třikrát v řadě, ale i vítězství v turnaji. Mise se povedla, když družstvo ve složení Šimáček, Vokáč, Čech, Vlasák, Sodoma a Studnička získalo 12 bodů ze 14 a díky nejlepšímu skóre porazilo druhé Slovince a třetí Ukrajince. Čtvrtá obhajoba se vydařila na 100% a Lukáš je určitě se ziskem 3 bodů ze 4 spokojený. Podařená premiéra, ke které blahopřejeme.

  Lukáš musel po skončení odjet pracovně do Prahy, ale do Pardubic se vrací již v úterý, aby byl k dispozici jako trenér svým svěřencům. Někteří s námi byli na táboře (Adam a Kuba), a tak jim logicky přejeme podobně vyvedený start ve městě perníku a dostihů :-) . V průběhu týdne se vám Lukáš pokusí okomentovat nějakou z pardubických partii. Já tipuji hned tu první :-) .

Lukáš po skončení Pardubic okomentoval partii, kterou sehrál s Milanem Kratochvílem, a s nímž se mimo jiné utkal v semifinále mládežnického MČR v bleskovém šachu. Dodávám, že můj typ na výběr partie nevyšel :-) .

Jeden komentář k příspěvku CZECH OPEN

Napsat komentář