Důležité akce

Přihlásit se

Návštěvnost

  • 119203Celkem:
  • 49Dnes:
  • 2253Měsíc:
  • 2Online:
  • 4.2.2012start webu:

Podzimní soustředění na Stříbrném potoce

sachylogo_02   Přestože prázdniny ještě neskončily, šachová příprava je již v plném proudu. Náš oddíl připravuje v pořadí osmý ročník podzimního šachového soustředění, které se uskuteční 21. -23. září 2018 na stejném místě jako letní tábor – v areálu „Stříbrného potoka“ na Stříbrné u Kraslic. Cílem bude kromě sportovních aktivit a nezapomenutelných zážitků především probrání dětí z prázdninové letargie a jejich rychlé nastartování do závodního režimu. Vždyť první liga mládeže startuje již 6. října a krajské soutěže ji budou následovat s odstupem několika dní.

Na co se můžete těšit? Tak předně na dopolední nálože tréninku v podání Míry Eliáše, Martina Hajšmana a Přemka Stušky, zahrajeme si hry v přírodě a čas vybude také na šachový turnaj.  A co bychom to byli za šachisty, kdybychom si nepřipravili i malé překvapení.

Všechny důležité informace naleznete v propozicích a na všechny otázky dostanete odpověď prostřednictvím emailové stránky premek.stuska@seznam.cz. Ucelené informace k soustředění spolu se seznamem přihlášených dětí naleznete zde.

Děkujeme za vaše přihlášky a těšíme se na brzkou viděnou na Stříbrném potoce

Míra, Martin a Přemek

Napsat komentář