Důležité akce

Přihlásit se

Návštěvnost

  • 119204Celkem:
  • 50Dnes:
  • 2254Měsíc:
  • 2Online:
  • 4.2.2012start webu:

Šachový tábor NM 2015 – závěr

Poděkování a fotosoutěž

8. den  Tábor před chvíli začal a ještě před menší skončil. Neuvěřitelně rychle to uteklo a tak se sluší na konci tábora poděkovat. Mat a Pat tímto děkují Mírovi, Lukášovi a Štěpánovi, kteří spolu s nimi vedli tréninkové skupiny a zapojovali se i do dalších aktivit. Lukáš návdavkem vyfasoval i oddíl, stejně jako Jirka, který s námi jezdí nějaký ten rok a stal se již nedílnou součástí naší party. Velký dík rovněž patří děvčatům, Ivetě, Hance a Markétě, které se postaraly o dětičky i nešachový program. Ten je nejen nedílnou, ale také tradiční součástí šachového tábora. Výšlap, olympiáda, fotbal, rozcvičky, vždyť by to dětem chybělo. Velký dík patří Danovi Jedličkovi a Martině Buchtové, jejich „pohostinnost“ je prostě na jedničku a již brzy se k nim rádi vrátíme v rámci víkendového soustředění. Děkujeme panu Kůsovi za sponzorský dar, který jsme využili k úhradě části nákladů za lanové centrum a paní Vojířové za věcné ceny.

logo

Poděkování patří rovněž hlavnímu partnerovi

  Tradiční věta na závěr: „Kamarádi, tak za rok opět na šachovém táboře“… a možná i dříve. Třeba v květnu 2016 na Chodovském šachovém festivalu :-) . Těší se na vás Mat a Pat.

Fotosoutěž

   Nepřeberné množství fotek pořízených Jirkou, Mírou a Přemkem nás inspirovalo letos k malé soutěži. Fotosoutěži. Zveřejňujeme 16 fotografií, z nichž vyberte tři, které se Vám nejvíce líbí nebo vás nejvíce pobavily. Nejúspěšnější fotografie, resp. jejich aktéry oceníme. Hlasovat můžete na e-mail sachychodov@seznam.cz nebo přímo zde v komentářích. Pokud vás oslovila jiná než vybraná fotka, stačí napsat den pořízení a číslo. Zařadíme ji rádi do soutěže. Kliknutím na fotografii si ji můžete lépe prohlédnout, třeba u Tomíka to stojí za to :-) .

1. Špička pod Špičákem, rozdíl výšky nepatrný

Špička pod Špičákem

2. Bratři Nedvědi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. Dívčí sendvič

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. Skutečně sbírá Jirka borůvky?

Skutečně borůvky

5. Rapper na lanech

Rapper na lanech

6. Distribuční firma Honza and Zdenda nabízí nová stínítka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

7. Mission Impossible

Komandos

8. Krásné sny

Krásné sny

9. Labutí jezero

Labutí vyschlé jezero

10. Prostě pohoda

Prostě pohoda11. Racochejl

Racochejl

12. Pražák na rozcvičceOLYMPUS DIGITAL CAMERA

13. Simulant

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

14. Sněhurka a 7 trpaslíkůSněhurka a 7 tpaslíků

15. Jo kotě, jmenuji se Honza Jo baby, jmenuji se Honza

16. Jéééé, strašidlo a má leginy

Strašidlo

16 komentáře(ů) k příspěvku Šachový tábor NM 2015 – závěr

Napsat komentář