Důležité akce

Přihlásit se

Návštěvnost

  • 119223Celkem:
  • 69Dnes:
  • 2273Měsíc:
  • 1Online:
  • 4.2.2012start webu:

INFO

sachylogo_02

Co nás čeká v lednu ?

Sváteční čas a oslavy příchodu Nového roku máme již zdárně za sebou, pojďme se proto podívat co nás čeká v měsíci lednu. A bude to pořádná jízda, protože šachový program je hodně našťouchaný.

V sobotu 7. ledna zahajujeme prvním z řady TOP tréninků. Více se dozvíte ze samostatného článku.

V neděli 8. ledna pokračujeme dalšími zápasy v Krajské soutěži družstev. Chodovský B- tým zavítá do nedalekého Hroznětína, céčko bude hostit ašskou rezervu.

Ve čtvrtek 12. ledna od 17:00 hod. se můžete těšit na další kolo Přeboru oddílu mládeže. Účastní se ho obě čtvrteční tréninkové skupiny + Kuba Červenka.

V sobotu 14. ledna proběhne v Chodově první část Krajského přeboru družstev starších žáků. Soutěže se účastní dvé chodovská družstva ve složení:

Chodov B: Srba S., Lukeš M., Wildhaber T., Kurčík J., a Červenka J. Náhradníky jsou Kurčíková M., Vojíř V., Štefka M a Hamplová N.

Chodov C: Randák R., Orava T., Choma J., Bokr M., Kratochvíl T. Náhradníky jsou Ulč J., Soukup M. a Pech M.

Za divoký výběr náhradníků nemůže nepříčetnost kapitánů, ale regule soutěže, které dovolují, aby ke každému zápasu mohl nastoupit pouze jeden hráč ze základní sestavy ligového družstva.

V sobotu 21. ledna se opět roztočí ligový kolotoč, Tentokráte budou 1. ligu mládeže hostit v Domažlicích. Zbystřit musí všichni členové ligového družstva, protože o nominaci se hráči poperou na KPDSŽ a Přeboru oddílu.

V neděli 22. ledna nás čeká další kolo Krajské soutěže družstev. Béčko hostí doma Hroznětín. Céčko naopak zavítá do Karlových Varů. V těchto zápasech zamícháme se sestavou, abychom nepřetěžovali hráče z první ligy.

V sobotu 28. ledna se v Karlových varech uskuteční druhá, závěrečná část Krajského přeboru družstev starších žáků. Sestavy jsou platné stejně jako v první části přeboru (14. ledna).

Jak sami vidíte, je leden opravdu hektický. Rezervujte si proto ve svém kalendáři místo pro šachové akce a vyhýbejte se virům a bakteriím. Dobrá zpráva je, že z kraje února už jsou tu opět prázdniny, ve kterých si zaslouženě odfrknete.

Napsat komentář