Důležité akce

Přihlásit se

Návštěvnost

  • 119205Celkem:
  • 51Dnes:
  • 2255Měsíc:
  • 1Online:
  • 4.2.2012start webu:

Soustředění a setkání s rodiči

Dobrý den všem šachistům, rodičům a příznivcům šachové hry,

konec prázdnin na sebe nenechá dlouho čekat a tak je třeba již začít trochu plánovat. Co nás tedy čeká?

1) Den otevřených dveří proběhne v sobotu 5.9.2015 v DDM Bludiště od 10:00 hodin. Ve stejný den a dokonce o hodinku dříve začíná další turnaj pro přípravku a šachovou školičku společně s novosedelskými dětmi. Tentokrát vyrážíme za pomoci rodičů do Nového Sedla. Bližší informace najdete v levém sloupci „Důležité akce“. Turnaje se zúčastní Monika Kurčíková, Jirka Ulč, Martin Lukeš, Tomáš Wildhaber a Tomáš Orava. Rodičům děkuji za spolupráci. Celkem je přihlášeno 20 hráčů, takže budeme držet pěsti :-) .

2) V úterý 8.9.2015 v DDM Bludiště bude od 15:30 hodin schůzka s rodiči, abychom dojednali rozdělení do tréninkových skupin. Předběžný plán tréninků dle skupin je zveřejněn v levém sloupci „Informace“ v položce „Tréninky a platby 2015″. U starších dětí není účast rodičů nutná. Těší se na vás Mat a Pat.

3) Víkendové soustředění Nové Město 2015 proběhne 18.-20.9.2015, nezapomeňte se včas registrovat, zatím máme přihlášeny pouze 4 účastníky. Více informací v levém sloupci „Důležité akce“. Lukáš již potvrdil slíbenou simultánku a určitě ve své přednášce v rámci TOP tréninků okomentuje některé zajímavé partie z MEU, kde působí jako reprezentační trenér. Nenechte si to ujít :-) . Přihlášky jsou ukončeny! Seznam přihlášených hráčů: Tomáš Wildhaber, Jenda Špička, Petr Špička, Václav Vojíř, Jan Stuška, Jakub Šťastný, Jakub Kůsa, Pavel Gárský, Lenka Gárská a Stanislav Srba.

Napsat komentář