Důležité akce

Přihlásit se

Návštěvnost

  • 119203Celkem:
  • 49Dnes:
  • 2253Měsíc:
  • 2Online:
  • 4.2.2012start webu:

Seriál KP mládeže 2012/2013 zahájen

V Teplé naši doslova řádili

ŠK Spartak Chodov vybojoval 3 zlata, stříbro a bronz :-)

Pavel Gárský – vítěz HD12

  V sobotu 15.12.2012 byl zahájen další ročník KP mládeže hranný ve čtyřech kategoriích HD10, HD12, HD14 a HD16. V dubnu 2013 budeme znát nejen krajské přeborníky, ale i postupující na mistrovství Čech. První ze čtyř turnajů se uskutečnil v předvánočním čase v Teplé, kde hraly vždy dvě kategorie společný turnaj, vyhlášení však proběhlo odděleně.

  V nejmladší kategorii náš oddíl reprezentovala na svůj věk již zkušená Lenka Gárská, a podle očekávání si připsala na své konto vítězství. Druhý náš zástupce Kája Dvořák si již začíná připisovat partiová vítězství, dnes obsadil 9. místo.

  V kategorii H12 ukázal všem záda další náš hráč Pája Gárský, který vítěztvím vstoupil do seriálu přímo bombově! Na stupně ho doprovodil druhý Standa Srba. Favoritu Ríšovi Randákovi (má přímý postup na MČech) se dnes příliš nedařilo a obsadil 5. příčku. Ríša by měl určitě příště hrát ve starších kategoriích, postup má jistý a šachově to pro něj bude přínosnější.

  Mezi „14″ máme dva zástupce, Tadeáše Čabalu a Míšu Srbu. Kluci se seřadili těsně za sebe na 6. a 7. místě. V nejstarší kategorii jsme si hodně slibovali od Patrika Fraie, který v poslední době předvádí ve vážných partiích moc pěkné šachy. V rapidu se silně potýká s nedostatkem času, ale v Teplé dokázal tuto slabinku eliminovat a zaslouženě vyhrál. Druhé místo obsadil u nást hostující Zdenda Lipták ze Sokolova, Honza Stuška pak skončil na výborném 3. místě. Spokojený jistě bude se 4. místem i Petr Čaloun.

  Umístění hráčů je uvedeno bez šachistů z jiných krajů a odpovídá průběžnému pořadí KP KVK. Výsledkové listiny budou připojeny zítra, dnes posloužil telefon :-) .

Jeden komentář k příspěvku Seriál KP mládeže 2012/2013 zahájen

Napsat komentář